Bio deodorant Aktivni v razpršilu

8,90

Aktivni deodorant je ustvarjen posebej za najbolj aktivne – da te zaščiti pred neprijetnim vonjem tekom celega dneva, ne glede na športno aktivnost in stresne situacije. Kombinacija izvlečkov ekoloških zelišč poskrbi za preverjeno zaščito in mehko kožo ter seveda prijeten vonj.

  • Količina: 50ml
Šifra: 001369 Kategorija:

Vse sestavine v deodorantu so ekološkega izvora in veganske ter formulirane tako, da zaščitijo pred neprijetnim vonjem in hkrati kožo negujejo.

Naravni deodorant v spreju ima pH kože in kože ne draži ter je primeren tudi za občutljivo kožo in najstnike. Ne vsebuje alkoholov, aluminijev soli in drugih snovi, ki so v naravni in ekološki kozmetiki prepovedane.

Na oblačilih ne pušča sledi, zato ga lahko brez skrbi uporabiš tudi pod občutljivejšimi kosi.

Ker je prilagojen občutljivi koži, ga lahko, na primer poleti, če se močno potiš tudi po hrbtu ali drugih delih telesa, uporabiš tudi tam – nanos s pršilko je enostaven, kože ne bo razdražil ali zamašil por, preprečil pa bo razvoj neprijetnega vonja.

UPORABA

  • Deodorant preko pršilke naneseš na podpazduho -običajno sta dovolj 2 ali trije pritiski in zaščita je popolna. .
  • Priporočamo nanos na umite podpazduhe, v tem primeru bo deodorant zaščitil pred neprijetnim vonjem za cel dan (v kolikor pa ga naneseš na preznojene podpazduhe, se bo čas zaščite zmanjšal na 4-6 ur.)

Ko deodorant porabiš, je steklo je mogoče 100-odstotno reciklirati in vedno znova uporabljati. Recikliranje odpadnega stekla je učinkovit postopek, saj pri tem ne nastajajo stranski proizvodi, hkrati pa reciklirano steklo ne izgublja na kakovosti. Ena tona odpadnega stekla nadomesti približno 1.2 ton surovine za izdelavo stekla.

 

SESTAVINE/INCI

voda (Aqua), coco caprylate (coco caprylate)*, tryethyl citrate (tryethyl citrate)*, isoamyl laurat (isoamyl laurat)*, decalat deo (decalat deo)*, glicerylcaprylat (glicerylcaprylat)*, olje jojobe (Simmondsia Chinensis Oil)*, cosgard (cosgard)*, izvleček rožmarina (Rosmarinus Off. Extract)*, izvleček bazilike (Basilicum Ocimum Extract)*, izvleček žajblja (Salvia Off. Extract)*, izvleček geranije (Pelargonium Geranium Extract)*, izvleček origana (Origanum vulgare Extract)*       

* ekološka sestavina

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bio deodorant Aktivni v razpršilu”