Bio deodorant Citrusi v razpršilu

8,90

Bio deodorant citrusi je primeren za vse, ki ste pristaši osvežilnih vonjev. Tekom celega dneva te zaščiti pred neprijetnim vonjem  in poskrbi za osvežitev. Kombinacija izvlečkov ekoloških zelišč poskrbi za super vonj, preverjeno zaščito in mehko kožo.

  • Količina: 50ml
Šifra: 001370 Kategorija:

Vse sestavine v deodorantu so ekološkega izvora in veganske ter formulirane tako, da zaščitijo pred neprijetnim vonjem in hkrati kožo negujejo.

Naravni deodorant v spreju ima pH kože in kože ne draži ter je primeren tudi za občutljivo kožo in najstnike. Ne vsebuje alkoholov, aluminijev soli in drugih snovi, ki so v naravni in ekološki kozmetiki prepovedane.

Na oblačilih ne pušča sledi, zato ga lahko brez skrbi uporabiš tudi pod občutljivejšimi kosi.

Ker je prilagojen občutljivi koži, ga lahko, na primer poleti, če se močno potiš tudi po hrbtu ali drugih delih telesa, uporabiš tudi tam – nanos s pršilko je enostaven, kože ne bo razdražil ali zamašil por, preprečil pa bo razvoj neprijetnega vonja.

UPORABA

  • Deodorant preko pršilke naneseš na podpazduho -običajno sta dovolj 2 ali trije pritiski in zaščita je popolna. .
  • Priporočamo nanos na umite podpazduhe, v tem primeru bo deodorant zaščitil pred neprijetnim vonjem za cel dan (v kolikor pa ga naneseš na preznojene podpazduhe, se bo čas zaščite zmanjšal na 4-6 ur.)

Ko deodorant porabiš, je steklo je mogoče 100-odstotno reciklirati in vedno znova uporabljati. Recikliranje odpadnega stekla je učinkovit postopek, saj pri tem ne nastajajo stranski proizvodi, hkrati pa reciklirano steklo ne izgublja na kakovosti. Ena tona odpadnega stekla nadomesti približno 1.2 ton surovine za izdelavo stekla.

 

SESTAVINE/INCI

voda (Aqua), coco caprylate (coco caprylate)*, tryethyl citrate (tryethyl citrate)*, isoamyl laurat (isoamyl laurat)*, decalat deo (decalat deo)*, glicerylcaprylat (glicerylcaprylat)*, olje jojobe (Simmondsia Chinensis Oil)*, cosgard (cosgard)*, izvleček grenivke (Citrus Paradisi Peel Oil), izvleček limonske trave (Cymbopogon Citratus Extract)*, izvleček timijana (Thymus vulgaris Extract)* 

* ekološka sestavina

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bio deodorant Citrusi v razpršilu”