Ekološka folna kislina (90 kapsul)

15,95

Folna kislina prispeva k rasti tkiv med nosečnostjo, normalnim psihološkim funkcijam in obenem podpira normalno delovanje imunskega sistema.

Ni na zalogi

Šifra: 001050 Kategorija:

Ekološka folna kislina iz linije Viridian Nutrition je preprosta formula, ki ponuja standardiziran izvleček limon, kar zagotavlja fiksno vsebnost folne kisline v vsaki kapsuli. Za proizvodnjo 1 kilograma limoninega izvlečka folne kisline je uporabljenih 385 limon. Limone rastejo na ekoloških farmah, kjer ne uporabljajo umetnih gnojil in škropiv.

Organski status je potrjen od semena do končnega izdelka s strani Soil Association-a, najstrožje svetovne organizacije za ekološko cerificiranje. Točnost koncentracije folne kisline je natančno preverjena v analitičnih in mikrobiolških laboratorijih, ki zagotavljajo njegovo varnost in zanesljivost v namen uporabe prehranskega dopolnila.

UPORABA

  • Kot prehransko dopolnilo vzemite 1 do 3 kapsule dnevno s hrano ali po navodilih zdravstvenega delavca.

VIRIDIAN ČISTOST: 100% aktivne sestavine. Ta veganski izdelek ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Brez obsevanja. Brez testiranj na živalih.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ekološka folna kislina (90 kapsul)”