Koencim Q10, 100 mg (60 kapsul)

16,50

Prehransko dopolnilo Koencim Q10 vsebuje 100 mg koencima v obliki ubikinon, ki velja za najbolj raziskano obliko koencima Q10.

  • Količina: 60 kapsul (za 60 dni).
Šifra: 001177 Kategorija:

Koencim Q10 je maščobno topna hranilna snov, ki jo najdemo v vsaki celici našega telesa in je tesno povezana s presnovnimi procesi, ki pretvarjajo glukozo v energijo. Najbolj je koncentrirana v organih, ki potrebujejo največ energije, kot so srce, jetra, ledvice in mišice. Telo samo proizvaja koencim Q10, vendar pa s starostjo upada.

V telesu koencim Q10 obstaja bodisi v njegovi oksidirani obliki – ubikinon ali v reducirani obliki – ubikinol. Ko telo uporablja oksidiran koencim Q10 (ubikinon), se ta spremeni in postane ubikinol. Na enak način postane reducirani koencim Q10 (ubikinol) ubikinon, v odvisnosti od nalog, ki jih koencim Q10 opravlja v telesu.

Obe obliki koencima Q10, ubikinon in ubikinol imata pomembno vlogo v telesu, v stanju potrebe telesa pa se lahko tako ena kot druga oblika reducira ali oksidira v drugo.

Brez pomožnih snovi – čisti koencim Q10

Koencim Q10 je v obliki rastlinskih celuloznih kapsul. V nasprotju s tabletami, kapsule omogočajo polnitev brez uporabe dodatnih pomožnih snovi. Kapsule so posebej zasnovane za naravno razgradnjo, so lahko prebavljive in omogočajo boljšo absorpcijo hranil med prebavo.

UPORABA 

  • 1 kapsulo na dan. Priporočeno z obrokom.

OPOZORILO

  • priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

SHRANJEVANJE

  •  izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
Prehranska dopolnnila

Ostala prehranska dopolnila

Povprečna vsebnost 1 kapsule PDV%
Riževa moka 400 mg
Koencim Q10 (ubikinon) 100 mg
Rastlinska kapsula (HPMC) 100 mg
PDV – priporočen dnevni vnos
HPMC – hidroksipropilmetil celuloza

Ne vsebuje: gluten, pšenico, dodan sladkor, umetne konzervanse, polnila ali barvila.


Primeren za vegane in vegetarijance, certificirano za Košer standard.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Koencim Q10, 100 mg (60 kapsul)”