Ultimativni lepotni kompleks (60 kapsul)

23,95

Ultimativni lepotni kompleks vsebuje kombinacijo vitaminov, mineralov in fitohranil na rastlinski osnovi, za vzdrževanje integritete kolagena, za zdravo kožo, lase in nohte. Sinergijska kombinacija vitaminov, mineralov in fitohranil na rastlinski osnovi, za vzdrževanje integritete kolagena, za zdravo kožo, lase in nohte.

Šifra: 000980 Kategorija:

Sinergijska kombinacija vitaminov, mineralov in fitohranil na rastlinski osnovi, za vzdrževanje integritete kolagena, za zdravo kožo, lase in nohte.

Biotin prispeva k ohranjanju zdravih las in kože. Železo lahko prispeva k zmanjšanju utrujenosti in podpira produkcijo rdečih krvničk in hemoglobina. Železo prav tako podpira normalno delovanje imunskega sistema. Selen, antioksidantni mineral, prispeva k ohranjanju normalnih las in nohtov in ščiti celice pred oksidativnim stresom. Vitamin C prispeva k tvorbi kolagena za optimalno delovanje kože, kot antioksidant pa pomaga v borbi proti staranju, ki nastane kot posledica oksidativnega stresa prostih radikalov. Vitamin C tudi poveča absorbcijo železa.

VIRIDIAN ČISTOST: 100% aktivne sestavine. Ta veganski izdelek ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Brez obsevanja. Brez testiranj na živalih.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ultimativni lepotni kompleks (60 kapsul)”