Vitex ali navadna konopljika (60 kapsul)

22,00

Vitex ali navadna konopljika pripomore k hormonskem ravnovesju med menopavzo. Hkrati pomaga ohranjati dobro počutje pred in med menstrualnim ciklom, pripomore k regeneraciji fizičnega in mentalnega dobrega počutja.

  • Količina: 60 kapsul
Šifra: 001069 Kategorija:

Vitex ali navadna konopljika je plod, katerega ime izhaja iz grške besede za “čist” po grških ženskah, ki so želele ohraniti čistost in so dajale liste te rastline v svoje postelje ter spale na njih. Zelo pogosto so ga uporabljali že starodavni zeliščarji.

Obsežne klinične študije, ter več kot dva tisoč let uporabe v ljudskem zdravilstvu, so izkazale učinkovitost te rastline. Deluje tako, da spodbuja in normalizira hipofizo, ki uravnava ravnovesje estrogena in progesterona v telesu.

Vitex ali navadna konopljika, prehransko dopolnilo

  • pomaga ohranjati dobro počutje pred in med menstrualnim ciklom
  • pripomore k regeneraciji fizičnega in mentalnega dobrega počutja
  • posebno koristen je za ženske, ki so jedle kontracepcijske tabletke, saj je pri mnogih menstrualni cikel porušen

UPORABA

  • Zaužijte 1 kapsulo na dan, skupaj z malo vode.
  • Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti!

SESTAVINE/INCI

Mikrokristalična celuloza, izvleček navadne konopljike (Vitex Angus Castus) (izvleček (10:1) plodov navadne konopljike 100 mg/kapsulo, kar ustreza 1000 mg plodu), kapsula (hidroksipropilmetil celuloza), sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin.

Vitex ali navadna konopljika ni hormon, niti ne vsebuje hormonov in je brez stranskih učinkov. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Vitex ali navadna konopljika (60 kapsul)”