Kdo smo?

Smo majhno družinsko podjetje, ki se zavzemamo za zdrav način življenja.

S spoznavanjem in uporabo naravnih izdelkov, smo veliko pripomogli k zdravemu načinu življenja ter uspešno odpravili marsikatero zdravstveno težavo. Prav zaradi pozitivnih izkušenj želimo košček narave predstaviti in ponuditi širši množici ljudi.

Rodila se je ideja o odprtju trgovine. Z iskanjem primernih izdelkov smo se povezali predvsem s slovenskimi podjetji, saj je naša želja podpreti manjše lokalne pridelovalce in dobavitelje. Ker pa vseh izdelkov v Sloveniji ni mogoče dobiti, smo na podlagi stogih kriterijev in standardov izbrali tudi certificirane izdelke iz tujine. Ustvarili smo ponudbo s kakovostnimi in okolju prijaznimi izdelki.  In tako je naša trgovina dobila ime »Dobrote narave«, saj zajema širok spekter  naravnih izdelkov. V naši ekipi so srčni ljudje, ljudje s katerimi je vsak dan poseben, ljudje kateri z veseljem in znanjem pomagajo drugim.

Želimo si, da v naši ponudbi prepoznate kvaliteto izdelkov. Kot majhna trgovina se ne moremo kosati z velikimi korporacijami/podjetji, lahko pa vam ponudimo prijaznost, dobro svetovanje  in medsebojno zaupanje. 

Kje se nahajamo?